Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ВІТАЛИ ЛЮДЕЙ ПОВАЖНОГО ВІКУ

Дата: 05.10.2017 08:05
Кількість переглядів: 876

Фото без описуПершого жовтня в нашій державі відзначається величне, світле свято – День людей похилого віку та День ветерана. Напередодні свята для вшанування людей поважного віку та відзначення Дня ветерана у районному будинку культури, за сприяння міської ради, відбувся святковий концерт. Головною ідеєю свята були рядки О.Пейна «Якщо ти щось зробив для себе - воно помре разом з тобою, а якщо для інших, планети – буде жити вічно».

На початку  заходу до присутніх звернувся міський голова Валерій Сніжко. У своєму виступі він подякував за багаторічну працю та життєву мудрість, що є прикладом для наслідування сучасній молоді, та відзначив найактивніших членів міської ветеранської організації, ветеранів громади грамотами, подарунками, квітами. З нагоди свята всіх присутніх також привітали голова міської ветеранської організації Лідія Беліченко та заступник голови районної організації Аграрної партії України Олександр Щіченко, керівник мережі магазинів «Ушастий нянь» Юрій Кочубей, які вручили грошові премії та подарункові набори.

Найприємнішим та несподіваним подарунком була концертна програма інструментального ансамблю «Єлисавет-ретро» Кіровоградської обласної філармонії та частування святковим пирогом, чаєм, цукерками. Продовженням свята була екскурсія в м.Умань. На початку екскурсії екскурсанти відвідали військово-патріотичний музей в с. Підвисокому.

Поїздка до національного дендрологічного парку «Софіївка»  підтвердила слова: «Хто не бачив «Софіївки», той не має повної уяви про те, як мистецтво впливає на природу, на кожну людину». Всі милувалися мальовничими куточками, архітектурними спорудами, мармуровими статуями грецьких богів, філософів, поетів. Вразили екзотичні рослини, водні басейни, водоспади, долина Велетнів, Ахеронтійське озеро та підземна річка Ахеронт. Захоплювала погляд Тарпейська скеля, павільйон флори, статуя Амура, рожевий павільйон, острів Анти-Цирцеї.

Після екскурсії у парку, екскурсанти відвідали світломузичний фонтан у м.Умань, який вразив яскравим шоу.

Додому вирушили з відчуттям нового і прекрасного в душі.

Висловлюємо щиру подяку міському голові Сніжку В.В., заступнику міського голови з соціально-гуманітарних питань Кривошеї Л.П., начальнику відділу освіти, молоді та спорту міської ради Літвіновій В.П. за організацію свята людей поважного віку.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь