Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем залізничника

Дата: 04.11.2016 07:58
Кількість переглядів: 763

Фото без опису

Шановні залізничники та ветеранів залізничного транспорту!

 Вітаємо вас з професійним святом! Важко переоцінити роль українських залізниць  в нашому повсякденному житті, адже для мільйонів українців це найбільш доступний і надійний вид транспорту в сфері пасажирських перевезень.

Завдяки вашій наполегливій самовідданій праці невпинно зростають обсяги пасажирських та вантажних перевезень, з'являються нові швидкісні маршрути, удосконалюється й модернізується рухомий склад. Подаючи приклад високого професіоналізму, залізничники подолали труднощі перехідного періоду й створили міцну галузь, яку сьогодні по праву називають потужним локомотивом національної економіки.

У колективах підприємств залізничного транспорту виросло і зараз працює багато справжніх майстрів своєї справи, які у свята й будні, вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій. Ми шануємо вашу працю.

ветеранів залізничного транспорту, які вже давно перебувають на пенсії та всіх, хто вніс свій посильний вклад у розвиток і загальну діяльність залізничної галузі.

Нехай у цей святковий день ваші серця наповнюються почуттям великої гордості за свою працю на благо залізниць і українського народу.

    Бажаю всім вам міцного здоров’я і добробуту, миру і щастя, оптимізму і злагоди, нових професійних здобутків. Нехай на всіх життєвих і професійних перехрестях вас супроводжує тільки зелене світло

З повагою

Міський голова                                                                В.СНІЖКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь