Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Милосердя й доброта два крила, на яких тримається людство

Дата: 13.01.2023 16:29
Кількість переглядів: 655

      Кажуть Бог допомагає руками людей. Це дійсно так і ми постійно в цьому переконуємось. Цілком природним і закономірним вважалося допомогти знедоленому, нещасному, поділитися шматком хліба, дати притулок бездомному, захистити старість і немічність, порятувати хворого, захистити скривдженого.

      Сьогодні ми усі живемо у часи війни. І, на жаль, саме пенсіонери опинилися серед найбільш вразливих категорій населення: потребують ліків та лікування, продуктів харчування чи фізичної допомоги У такі страшні часи держава і волонтери докладають усіх зусиль, щоб захистити усіх громадян і насамперед тих, хто найбільш вразливий. Наша громада, місцева влада і, зокрема, Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бобринецької міської ради працюємо над тим, щоб підтримати і підставити плече тим, хто потребують підтримки.

      Наші соціальні робітники відвідують стареньких, допомагають їм із побутом, підтримують морально. Уся наша команда працює щиро і віддано, бо для нас – це не просто робота, адже головна мета – аби незахищені громадяни, отримали підтримку, якої потребують.

      Закликаємо всіх мешканців Бобринецької громади в ці лихі часи об'єднати спільні зусилля не бути байдужими до тих, хто потребує допомоги. Знаєте про таку людину, виконайте свій громадянський обов»язок – повідомте відповідні органи влади. 

      Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Бобринецької міської ради готовий реагувати на ваші сигнали про допомогу за адресою м.Бобринець, вул.Вознесенська, 44 або за телефоном 3-24-42.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь