Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З ДНЕМ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ

Дата: 21.11.2022 11:11
Кількість переглядів: 448

Фото без описуШановні бобринчани! 

21 листопада ми разом з усією країною відзначаємо День Гідності і Свободи. Це визначна дата вшанування величі духу народу України, його відданості й цілеспрямованості у відстоюванні ідеалів демократії, прав і свобод людини.

У цей знаменний і величний день з гордістю можна говорити, що українці – це народ, який заслуговує поваги світової спільноти. Адже ми разом довели, що українці – це народ глибоко патріотичний, з високим почуттям гідності і непереборним духом свободи!

Українці, як свідчать героїчні сторінки історії, ніколи не змиряться з несправедливістю, беззаконням і приниженням людської гідності, бо вони свято бережуть традиції визвольної боротьби волелюбних предків, скріплені кров’ю полеглих героїв.

В цей день, низько вклонімося Героям Небесної Сотні, які пішли у вічність заради нашого з вами майбутнього, бійцям, що продовжують героїчно захищати незалежність та територіальну цілісність України у війні з російським агресором. Їх подвиг неоціненний!

Шановні жителі Бобринецької громади! Вітаємо вас із Днем Гідності та Свободи, бажаємо усім вам злагоди та непохитної віри у краще майбутнє. Нехай буде мирне небо над українською землею та добробут у ваших домівках!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою Бобринецька міська рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь