Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

НЕМАЄ НІЧОГО НЕМОЖЛИВОГО!

Дата: 15.11.2022 13:46
Кількість переглядів: 822

Фото без описуЩороку перед випускниками закладів освіти постає питання: у якому закладі вищої, фахової передвищої чи професійно-технічної освіти продовжити навчання? Яку професію обрати?
Зробити цей складний вибір значною мірою допомагає обізнаність юнаків та юнок про особливості того чи іншого роду діяльності, перспективи майбутнього працевлаштування та належним чином організована профорієнтаційна діяльність на рівні громади, освітнього закладу.
У рамках проведення профорієнтаційної роботи 14 листопада 2022 року за участі міського голови Леоніда КРАВЧЕНКА, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту міської ради Вікторії ЛІТВІНОВОЇ, фахівця апарату відділу Тетяни ПАСІЧНИК, директора Ліцею #1 Володимира КАРПУКА та заступника директора з навчально-виховної роботи Тетяни КУБАЙ  було організовано та проведено робочу зустріч з представниками Донецького державного університету внутрішніх справ.
Заступник декана факультету  №4 ДонДУВС Володимир БУГА та начальник відділу профорієнтаційної роботи ДонДУВС, майор поліції Галина ІЗОТОВА, наголосили, що зазначений виш тримає оборону на освітньому полі, розвиває науку, виховує нове покоління правоохоронців та правознавців, підтримує ЗСУ, волонтерить, розширює горизонт співпраці на новій локації та невпинно розвивається.
Досвідчені вчені та викладачі-практики навчають курсантів бути слідчими, оперуповноваженими, дільничними офіцерами поліції тощо. ВУЗ має вагомі здобутки за результатами участі у грантових проєктах та  співпраці з міжнародними партнерами.
У свою чергу мер міста Леонід КРАВЧЕНКО підкреслив, що влада  всебічно сприятиме тому, щоб молодь по закінченню навчання та отримання професійних навичок поверталася до рідної громади.
З метою розширення подальшої спільної діяльності учасниками зустрічі було розроблено план профорієнтаційних заходів, зокрема, зустріч із здобувачами освіти 10-х та 11-х класів міських ліцеїв №1 та №2 у форматі офлайн у  м.Бобринці; участь школярів у Дні відкритих дверей університету в м.Кропивницькому; спілкування з викладачами; підписання Меморандуму про співпрацю тощо.
Не викликає сумніву, що навчання у такому закладі потребує психологічної та емоційної врівноваженості, інтелектуальної гнучкості, наполегливості, спритності, спортивної витримки. 
Проте віримо, що мрії випускників  про можливість бути висококваліфікованими фахівцями у сфері права та правоохоронної діяльності здійсняться, адже НЕМАЄ НІЧОГО НЕМОЖЛИВОГО!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь