Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День пам'яті жертв голодомору

Дата: 27.11.2020 15:51
Кількість переглядів: 476

Фото без описуУ останню суботу листопада в Україні відзначається скорботна пам'ятна дата — День пам'яті жертв Голодомору.

В цей день ми схиляємо голови в скорботі, вшановуючи пам'ять загиблих від Голодомору. Втративши мільйони своїх кращих синів та дочок - хліборобів, учених, творчу інтелігенцію, жорстокі тридцяті роки минулого століття стали однією з найтрагічніших сторінок в історії України.

З кожним днем події голодомору віддаляються в часі, не втрачаючи при цьому свого скорботного і трагічного значення, і вшанувати пам'ять невинних жертв - це той мінімум, який ми, сучасні українці, маємо зробити, аби закарбувати в серцях пам'ять про невинно убієнних наших братів та сестер, зробити все можливе, щоб вшанувати пам'ять жертв Голодомору-геноциду.

Хай найвищим пам'ятником мільйонам жертв України буде світлий храм нашої душі, сповненої скорботи та молитвою за їх упокоєння!

Бажаємо, щоб на столі українців завжди був хліб і до хліба, щоб ніколи у наших дітей не бачити голодних очей, щоб дитинство їх було щасливим і ситим, щоб наші люди завжди мали достаток, а держава була могутньою, процвітаючою і з високим рівнем добробуту.

З повагою міська рада, депутатський корпус та виконавчий комітет!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь