Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

До уваги керівників юридичних осіб.

Дата: 15.11.2016 16:41
Кількість переглядів: 654

Фото без опису

Постановою Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 року №440 затверджено Порядок ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення, згідно з яким неприбуткові організації, які не приведуть свої установчі документи відповідно до норм пункту 133.4 статті 133 Податкового кодексу України, після 1 січня 2017 року виключаються контролюючим органом з Реєстру неприбуткових установ та організацій.

У зв’язку з цим рекомендуємо зареєстрованим юридичним особам, які є неприбутковими, внести зміни до своїх статутів, шляхом прийняття нової редакції у порядку, визначеному статутом.

 Згадані зміни повинні передбачати:

  1. заборону розподілу отриманих доходів (прибутків) або їх частини серед засновників (учасників), членів такої організації, працівників (крім оплати їхньої праці, нарахування єдиного соціального внеску), членів органів управління та інших пов’язаних з ними осіб;
  2. передачу активів одній або кільком неприбутковим організаціям відповідного виду або зарахування до доходу бюджету у разі припинення юридичної особи (у результаті її ліквідації, злиття, поділу, приєднання або перетворення).

 У разі зміни назви вулиці рекомендуємо включити до порядку денного органу,  який уповноважений приймати рішення, ще і питання щодо зміни адреси місцезнаходження.

Документи можна подати до відділу реєстрації Бобринецької міської ради за адресою: м.Бобринець, вул..Незалежності, 80, кім.207, тел.2-06-16.

 

                                                                                                                   Відділ реєстрації Бобринецької міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь