Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Команда бобринецьких футболістів здобула путівку на Всеукраїнський фінал «Шкіряного м’яча»

Дата: 14.06.2019 17:40
Кількість переглядів: 516

06-07 червня 2019 року у м. Бобринці на СК «Олімпієць» відбувся зональний турнір Всеукраїнських футбольних змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед юнаків старшої вікової групи 2005 року народження закладів загальної середньої освіти.

На обласному етапі турніру бобринчани вже створили справжню сенсацію, випередивши визнаних фаворитів з міст Олександрії та Кропивницького.

Місто Бобринець представляли школярі комунального закладу «БОБРИНЕЦЬКЕ НВО» (вчителі фізичної культури Вадим Шоколов, Микола Доренко, Володимир Малик, тренер-викладач – Ігор Філіпенко). Їх суперниками були футболісти із ЗОШ № 2 м. Ватутіне Черкаської області та колегіуму з м. Коростеня Житомирської області.

Окрім самих футбольних баталій, за форматом «сім польових гравців і воротар», проводилися конкурси з елементів футбольної техніки: жонглювання, удари на влучність та дальність.

Найбільше від усіх – 365 разів – футбольним м’ячем жонглював бобринчанин Артем Подолинський.

Безпосередньо у футбольних поєдинках господарі розгромили ватутінців – 4:0 та зіграли внічию із суперниками з Коростеня – 1:1.

Команда з Житомирської області, яка здолала ватутінців  з рахунком 7:1, порушила регламент, залучивши до свого складу гравців Дитячо-юнацької футбольної ліги України.

Тож останній матч для наших земляків не мав турнірного значення. Адже путівку до Всеукраїнського фіналу здобули саме в протистоянні із представниками Черкаської області.

Тим більше, що право провести зональний турнір, під час якого визначився володар єдиної путівки до Всеукраїнського фіналу, надали саме Бобринцю. І господарі не тільки відмінно впоралися з організаційними питаннями, але й досягли історичного успіху.

Вперше в історії юнацького футболу Кіровоградщини юні бобринецькі футболісти візьмуть участь у фінальному турнірі змагань «Шкіряний м’яч», який відбудеться в серпні в м. Миргороді Полтавської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь