Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Діти повернулися задоволені відпочинком

Дата: 15.07.2016 16:18
Кількість переглядів: 1156

      В 2016 році у санаторно-лікувальному закладі «Чайка», що знаходиться в с.Лазурному Скадовського району Херсонської області безкоштовно відпочило 40 дітей пільгових категорій та 10 дітей, батьки яких заплатили повну вартість путівки.  Безкоштовні путівки та безкоштовний проїзд до місця відпочинку були  організовані за сприяння міського голови Сніжка Валерія Вадимовича.  Міська рада вперше відправляла дітей на відпочинок та оздоровлення, тому для постійного нагляду та контролю якості відпочинку з ними була відправлена заступник міського голови з  соціально-гуманітарних питань Кривошея Людмила Петрівна.

      Перевезення дітей здійснювалося туристичною фірмою з м.Херсон комфортабельним автобусом «Сканія». В санаторно-лікувальному закладі «Чайка» дітей привітно та гостинно зустрів директор закладу Ситник Валерій Миколайович та вожаті, студенти – практиканти Бериславського  педагогічного коледжу імені В.Ф. Беньковського. Діти проживали в кімнатах по 3 – 6 чоловік. Щоранку діти разом з фізкерівниками виконували зарядку на свіжому повітрі та приймали лікувально-оздоровчі процедури. Щодня на березі моря вожаті проводили рухливі ігри, конкурси, естафети, танцювальні марафони. Діти були в захваті від творчо спланованої виховної роботи, де вони мали змогу показати свої творчі здібності, фантазію, вміння триматися на сцені, свій художній та естетичний смак.

Діти Бобринеччини приймали активну участь у заходах:

Міс «Чайка», де першість отримали Каліщук Я., Панова К.; квест «Зниклі вожаті», розважальна програма «Вечір пародії», «День Нептуна», «Підводне царство», танцювальний марафон  «Морські глибини», гра «КВК», день ноуменів «Ритміка на піску», Body-Art, «Українські мотиви на тілі», ліпка на піску «Моя рідна Україна», «День іменинника»,  конкурсно-розважальна гра «Хто зверху?», свято Івана Купала, комічний футбол «Шип – шип – шоу».

       У вільний час діти були задіяні у гуртках за інтересами.

Також незабутні  враження залишилися у дітей після виступу цирку «Колумбіна», де діти отримали позитивні емоції від виступу професійних артистів. Циркове шоу супроводжувалося лазерними спецефектами.

Як і обіцяла адміністрація санаторно-лікувального закладу, харчування калорійне, якісне та збалансоване: тричі на день м’ясні страви, два полуденки. У раціоні  денного полуденка – свіжі фрукти,  вечірнього - кефір та випічка або печиво.  

Підсумком роботи була проведена лінійка закриття зміни, де найактивніші діти мали змогу отримати грамоти, подяки та самі висловити слова вдячності, а біля святкового вогнища вигукували кричалки, девізи, співали пісні.  

Діти повернулися задоволені відпочинком та виявили бажання й наступного року поїхати ще раз.                                                   Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь