Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ЮніорБанк влаштував неймовірне свято для юних бобриничан

Дата: 22.07.2016 16:06
Кількість переглядів: 1043

У міському парку імені Кропивницького, ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку, за підтримки міської ради та допомоги аграрної партії провели веселе, креативне та неповторне юніорське свято.  

Гучна музика, яскраві фіолетові кульки ЮніорБанку привертали увагу не лише діток. Бобриничани зі святковим настроєм поспішали долучитись до незвичного дійства. На початку заходу  до присутніх звернувся голова районного осередку аграрної партії Крутько Ю.М. та побажав зробити такі свята традиційними. Та саме цікаве розпочалося з... заняття з фінансової грамоти, яке зовсім і не було схоже на заняття. Юніори весело та дружно відповідали на запитання, голосно дискотували на банківські теми та ділились знаннями щодо платіжних систем, карткової безпеки та недопустимості розголошення особистих даних. З непідробним азартом усі три команди, на які попередньо обєдналися юніори, кинулися спочатку  шукати, а потім і збирати пазл із зображенням логотипу Бонус Плюс ПриватБанку - полунички. А математичне завдання  із вирахування відсотку за депозитом завзято взялися виконувати навіть ті, хто, м’яко кажучи, зовсім  не люблять математику.  

“Таке свято у нас проводиться вперше, за що велика вдячність організаторам, - ділиться враженнями бобриничанка  Наталя Росолова, - Мені дуже сподобалось, хоча я й не підхожу під категорію юніорів)): Приємно, що все дійство було продумане до дрібниць, цікаве не лише для діток, але й для дорослих. Ми вболівали за команду “Розумні бурундуки” (найменьшеньких учасників змагань). Вони такі кумедні своєю серйозністю, аж хотілося їм допомогти. Та вони й самі молодці! Справились із усіма завданнями на відмінно”.

Веселі ігри плавно перейшли до екскурсії відділенням банку, де діти спочатку віднайшли ТСО, а потім зробили селфі зі співробітниками. Усі з задоволенням скакали на батуті,  смакували морозивом та солодкою ватою, якими прогощали ЮніорБанк та аграрна партія.

І діти, і дорослі отримали задоволення, гарний настрій, і навіть потрібні знання з фінансової безпеки. Одним словом - поєднали приємне з корисним. Співпраця соціально-відповідального бізнесу з владою приносить неоцінену користь для всієї громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь