Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Долаємо наслідки снігової заметілі на території ОТГ

Дата: 12.01.2017 15:39
Кількість переглядів: 998

Погода  останні декілька днів була багатою на снігові заметілі, як наслідок рух на дорогах громади був утруднений, а по деяким напрямах і зовсім неможливий

За дорученням міського голови  Валерія Сніжка було організовано  цілодобові роботи по розчищенню доріг громади від снігу.Основний обсяг робіт проводився в нічний час, щоб не заважати руху автомобільного транспорту та не створювати незручностей мешканцям громади.

Для розчищення доріг, площ та тротуарів  на території Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади  задіяні  13 одиниць  техніки. Для цієї техніки створено оперативний резерв паливно-мастильних матеріалів в розмірі  1-ї тонни дизельного палива, 0,5 тон літрів бензину та 300-та літрів газу для техніки.

Від КП «Комунальник» Бобринецької міської ради працюють робітники,  які в ручну розчищають від снігу ті місця, де це неможливо зробити технікою (спуски до мостів, піші переходи через р. Бобринка та алеї).   Роботи проводяться постійно для забезпечення безперешкодного та безпечного руху мешканців громади. Після розчищення виконується посипання небезпечних ділянок автодоріг та тротуарів.

Міська рада висловлює слова щирої вдячності тим, хто допомагав комунальним підприємствам  міста  ліквідовувати наслідки снігової стихії. А саме: Асоціації "Південна" Стефанюку Василю Федоровичу, ТОВ "Богданівка" Харчевному Олександру Сергійовичу, Асоціація "Славутич" Крутьку Юрію Миколайовичу, ПП "Ніка" Бардишу Валерію Філіповичу, ФГ "Обрій" Дзюбінському Івану Івановичу, СПТУ №32  Запорожець Андрію Михайловичу, Качану Сергію Миколайовичу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь