Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Про стан на сміттєзвалищі

Дата: 19.06.2017 09:32
Кількість переглядів: 845

Для видалення та захоронення твердих побутових відходів, що утворюються на об'єктах державної, приватної та комунальної власності у м. Бобринець функціонує міське сміттєзвалище Комунального підприємства Бобринецької міської ради «Комунальник». З метою зменшення обсягів накопичення та захоронення, мінімізації їх негативного впливу на людей, навколишнє природне середовище, підвищення ефективності фінансово-господарської діяльності підприємства, КП «Комунальник» у квітні місяці цього року укладено договір про спільну виробничо-господарську діяльність з ФОП Мельніковим Д.М. по відбору, сортуванню з подальшою реалізацією ресурсно-цінних компонентів. За умовами договору, КП «Комунальник» здійснює збір та звезення ТПВ на окрему площадку та після відбору та сортування ресурсно-цінних компонентів іншою стороною договору (визначений сторонами керуючим) переміщає їх власними механізмами на технологічну карту звалища.

В ніч з 09.06 на 10.06 2017 р. невідомими особами з поки що невстановлених причин здійснено підпал відібраних та упакованих горючих компонентів і до ранку вогонь розповсюдився на значну територію звалища. Силами та засобами КП «Комунальник» із залученням співробітників та спецтехніки підрозділу МИС пожежа до кінця дня 10 червня була в основному локалізована, основні пожежно-небезпечні ділянки були відділені від місць займання, але їх тління продовжується до цього часу.

Протягом тижня спеціалістами МНС, КП «Комунальник» здійснюється постійний контроль за розвитком ситуації з метою недопущення повторного займання та розповсюдження пожежі на більшу територію.

КП "Комунальник"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь